Bon dia, bona tarda o bona nit a tots! Avui us porto la meva valoració final en aquesta plataforma.
RESOLUCIÓ DE PROBLEMES EN LES DIVERSES EINES 

Davant el problema de no saber-ne el funcionament d’algunes eines proposades per dur a terme el projecte, he optat per buscar informació d’aquelles plataformes o buscar-ne tutorials a la plataforma de videos YouTube, ja que acostumen a haver-hi molts. 

Aquestes eines, com son el Pinterest, el List-ly, etc. han estat de gran efectivitat i utilitat a l’hora de dur a terme els diversos reptes, ja que no nomès ajuden a descobrir noves plataformes sinò que son eines que ajuden a que un equip o un grup pugui treballar en linea i anar editant diverses coses.

¿COM VAIG ESCOLLIR EL TEMA? ¿COM HA ESTAT LA COMUNICACIÓ?

A l’hora d’escollir quin tema tractar, no vaig dubtar-ho massa. Vaig llegir tots els noms i el que més em va cridar l’atenció va ser el de Disseny Inclusiu, per lo que no vaig dubtar en escriure un missatge en el Fòrum del nostre Campus i poc desprès ja teniem el grup format. Tot i que en el projecte en grup ha estat difìcil poder coincidir tots el mateix dia o els horaris, m’he pogut comunicar amb ells a través del nostre grup de la plataforma comunicativa Whatsapp i a través del nostre Campus de la UOC.  

¿COM HA ESTAT FER UN TREBALL DE MANERA VIRTUAL?

Si que he d’admetre que tot i que és la primera vegada que faig un projecte de caire grupal de manera virtual no ha estat tan difícil com esperaba, ja que els meus companys i jo hem estat en constant comunicació i això ho ha facilitat. Pot ser de les coses més difícils ha estat portar a terme les reunions virtuals, ja que els nostres horaris no sempre coincideixen i per tant, era quelcom difícil. El fet de tenir Internet avui dia és una cosa la qual ens ajuda molt, ja que tenim tot al teclejar unes lletres, i per tant, ho tenim tot més a prop, la qual cosa considero que ajuda a poder dur a terme el projecte de manera satisfactòria.

¿QUÈ T'EMPORTES DE L'ASSIGNATURA O EL GRAU?

Considero que hi ha diverses coses les quals puc dir que sé perfectament que continuaré tenint i que he après gràcies a aquests reptes, com per exemple el treball en equip virtual, les diverses eines utilitzades en l’assignatura, la comunicació a través de diverses plataformes, la llibertat d’opinió i pensament i el respectar les opinions de la resta. 

LINKS 

Inserto a continuació els següents links:

  • List.ly personal i de grup

https://list.ly/list/6Weh-disseny-dempoderacio (grupal)

https://list.ly/mailem-ferreiros-cune (individual)

  • Pinterest personal i de grup

https://pin.it/711G98C  (grupal)

https://www.pinterest.es/Maifecuuoc/mai/ (individual)

  • Link al site del projecte on he treballat.

https://bit.ly/3dv6IKL